Manager de restaurant - JOCURI CU RESTAURANTE

JocuriZZ.Ro

JOCURI RESTAURANTE

Informatii Joc
Publicitate/Ads
Descriere: Te asteapta clientii sa-i servesti cu diferite feluri de mancare. Fii un manager de restaurant bun si da dovada de mult profesionalism ca tu si echipa ta de bucatari sa castigati multi bani.
Jocul Manager de restaurant a fost jucat pana acum de un numar de 3922 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 11 ori, iar media rezultata este de 4.54545 stele.
Jocul Manager de restaurant a fost adaugat in data de 29.01.2013 19:23 in categoria de JOCURI RESTAURANTE si este un joc cu restaurante.

Instructiuni joc: Da click pe client ca sa vezi ce comanda si prepara mancarea ce o doreste. Vezi ca daca esti rapid o sa aduni multi bani.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri burger restaurant, jocuri cu pinguini la restaurant, jocuri restaurant burger, jocuri restaurant gratis, jocuri restaurant mancare
Iti place jocul? Voteaza:

Manager de restaurant


Jocuri Asemanatoare Manager de restaurant

Restaurant de burgeri

Restaurant de burgeri

Prepara Inghetata online

Prepara Inghetata online

Ursii Panda la Restaurant

Ursii Panda la Restaurant

Restaurantul cu Ceai

Restaurantul cu Ceai

Restaurantul de lux

Restaurantul de lux

Restaurantul lui Scooby Do...

Restaurantul lui Scooby Doo

Mai multe despre jocul Manager de restaurant
Jocul Manager de restaurant face parte din categoria de JOCURI RESTAURANTE si a fost jucat ultima oara in data de 31.10.2014 16:26.
Jocul Manager de restaurant a fost adaugat in data de 29.01.2013 19:23 de catre echipa jocurirestaurant.ro si de atunci a fost jucat de 3922 ori.
Va place de noi?
Categorii Jocuri